Šibenka sutra dočekuje Vrijednosnice Osijek

0
198
Šibenka-Osijek najava

Košarkaši Šibenka nikako na zelenu granu ove sezone. Nakon neugodnog poraza u prošlom kolu od Sonik Puntamike u 2. kolu lige za ostanak, pred igračima Damira Milačića sutra je nova utakmica. U 3. kolu lige za ostanak u HT Premijer ligi košarkaši Šibenka će na svom parketu ugostiti Vrijednosnice Osijek. Bit će to njihov treći ovosezonski međusobni dvoboj, u oba susreta dosad je Šibenka izašla kao pobjednik.

Sutrašnju utakmica sa Vrijednosnicama Osijek najavili su nam trener Damir Milačić i igrač Adnan Arslanagić:

Foto: Milan Balaban

Nakon poraza protiv Sonika skupili smo se i detaljno prekontrolirali gdje smo griješili i na koji način smo pristupili toj utakmici. Možemo slobodno reći da će ova utakmica što se nas tiče biti totalna suprotnost. Agresivna igra i ogromna želja je ono što nas je krasilo u svakoj našoj pobjedi ove sezone. Tako moramo pristupiti i u srijedu kao i svaku narednu utakmicu. Osijek je dobra ekipa i zaslužuju sav respekt ali ga prvenstveno dajemo i sebi jer smo ih pobijedili dva puta ove sezone te ćemo dati sve od sebe da to ostvarimo i treći put. Pozvao bih i navijače da nas podrže u ovoj jako bitnoj utakmici da nam budu vjetar u leđa, a na nama je da damo sve od sebe na terenu i usrećimo i njih!

Foto: Milan Balaban

Sutrašnja utakmica 3. kola Lige za ostanak između Šibenke i Vrijednosnica Osijek igra se od 18:00 h u sportskoj dvorani Baldekin!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime