Teo Strunje: Na Baldekinu nitko nije bolji, idemo na glavu po bodove

0
206

Biti ili ne biti je utakmica s Rijekom za malonogometaše Šibenika 1983. Trećim kiksom u prvenstvu, porazom kod Novog Marofa u prošlom kolu, narančasti se sve više udaljavaju od vodeće pozicije koja donosi kvalifikacije za plasman u Supersport 1. HMNL.

Kao što smo rekli, momčad Tea Strunje sutra dočekuje Rijeku, vodeću ekipu na tablici nakon pet kola, s maksimalnih 15 bodova. Šibenik je uoči ovog kola na petom mjestu sa šest bodova. Treneru Strunji opasno se trese trenerska stolica, pa je pobjeda imperativ u sutrašnjem susretu, kako bi se zadržao na njoj.

Susret s Rijekom najavio nam je trener Teo Strunje:

Izgubili smo bodove koje nismo smjeli, bili bolji protivnik po šansama, bolji i po kvaliteti ali realizacija i individualne gluposti u fazi obrane su razlog što nam se Novi Marof vratio u utakmicu nakon dobrog početka. Kod 3-3 sam preuzeo rizik jer sam želio pobjedu i išli smo sa golmanom igračem tako da sebi prepisujem krivicu za poraz jer smo primili gol nakon pogreške.

Rijeka je od samog pocetka po mišljenju svih glavni favorit prvenstva i to za sada pokazuju sa 5 čistih pobjeda. Ekipa koju predvodi Fetić pojačana sa Grbićem, Radujkovićem i Brazilcem Wesleyem uz domaće snage za sada izgleda odlično. Ipak mislim da im je glavna snaga Duje Maretić kao trener i da im je on donio pobjednički mentalitet. Nasa očekivanja i želje se znaju, na Baldekinu nikome ne priznajemo da je bolji, idemo na glavu i vjerujem da 3 boda ostaju u Šibeniku.

Kao i zadnja 3 kola nedostajat će Zumberac zbog slomljenog palca a ostali igrači bi trebali biti na raspolaganju. Susret 6. kola između Šibenika i Rijeke igra se sutra od 19:00 h na Baldekinu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime