Tići Šibenika osvojili zlato na Catalaeya Cup 2022.“

0
362

Proteklog vikenda u Zadru je održan međunarodni turnir Catalaeya Cup 2022. Na turniru je nastupalo 16 ekipa među kojima je bila i ekipa HNK Šibenik. Ekipe su bile smještene u četiri skupine po četiri ekipe, u grupi sa Šibenikom bili su Karlovac, Zadar i Dinamo. Grupnu fazu dječaci Ive Krečka završili su s dvije pobjede protiv Karlovca 2:0 i protiv Zadra 2:1 te remijem s Dinamom 1:1.

U drugoj fazi turnira, najprije su s 5:0 pobijedili Akademiju Fudbal City, da bi s istim rezultatom svladali i ekipu Brezovice. Posljednji susret drugog dijela donio je još jednu pobjedu, s 2:0 svladali su ekipu Romari Viteza.

Uslijedio je potom finalni obračun s Hajdukom, u kojem je šibenski dječaci slavili rezultatom 2:1. Strijelci u finalnom susretu za narančaste su bili Duje Šiklić i Ivan Marin Kulušić. Uz trofej za najbolju ekipu, Noa Čular proglašen je najboljim igračem turnira, Duje Šiklić najboljim strijelcem turnira. Obojica su pojedinačno nagrađena.

Šibenik su u zadru predstavljali Nakić, Škugor, Perica, Cinotti, Malenica, Papeša, Bumbak, Šarić, Benat, Zeljak, Kulušić, Šiklić, Vučak, Čular i Mihić. Trener ekipe je Ivo Krečak.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime