Toni Slavica nastupio za reprezentaciju, kadeti sudjelovali na grand prixu “Festival plivanja”

0
411
plivački klub šibenik 2

Nakon nastupa u Mariboru, još jedan slovenski grad bio je domaćin jakog plivačkog natjecanja za juniore. Ovogodišnji Multinations junior swimming meet održao se u Kranju 9. i 10. travnja.

Natjecanje je okupilo 17 reprezentacija iz cijele Europe. Za Hrvatsku plivačku reprezentaciju nastupio je član PK Šibenik Toni Slavica. Toni je nastupio u disciplinama 200 i 400 mješovito i 100 i 200 prsno. Najbolji plasman Toni je ostvario u disciplini 200 mješovito gdje je u konkurenciji 22 plivača ostvario odlično 6. mjesto s rezultatom 2:06, 16 što je samo 6 stotinki slabije od njegovog osobnog rekorda.

Uz nastup Tonija Slavice u Kranju, ovaj vikend nastupili su i kadeti  na četvrtom Kadetskom grand prixu “Festival plivanja” koji je održan u Zagrebu u organizaciji Dubrava Swimming.

Prvi Grand prix u 50m bazenima okupio je 370 natjecatelja iz 27 hrvatskih klubova. Iako PK Šibenik nije došao do medalja ovog puta, njihovi dečki su otplivali odlične trke s puno osobnih rekorda, a povećao se i broj isplivanih A limita za nastup na Prvenstvu Hrvatske.
Svako treba spomenuti: Maura Galića, Luku Cvitana, Josipa i Niku Silova i Bartola Šiška.
Mauro Galić je najbolji svoj nastup imao u disciplini 200 prsno gdje je zauzeo 4. mjesto. Ionako mu je prsno “najslabija” tehnika Mauro je otplivao i vrlo dobro i 100 prsno.
Niko Silov je također otplivao odlične rezultate te ostvario odlične plasmane za svoje godište i tri A norme za nastup na Prvenstvu Hrvatske.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime