Toni Slavica predstavljao PK Šibenik na susretu reprezentacija u Mariboru

0
424
pk krka 2
Nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije proteklog vikenda je održan “Susret reprezentacija”, natjecanje koje okuplja najbolje plivače i reprezentativce Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Domaćin ovogodišnjeg susreta bila je Slovenija i grad Maribor gdje se okupilo više od 150 plivača navedenih reprezentacija.
Program natjecanja održan je u tri dijela s direktnim finalima. Osim pojedinačnog, bodovao se i ukupni plasman u kategorijama mlađih juniora i juniora u muškoj i ženskoj konkurenciji. Među Hrvatskim plivačima poziv izbornika dobio je standardni član reprezentacije, Toni Slavica i trener Dino Tepić.
Toni je nastupio u dvije pojedinačne discipline i dvije štafetne discipline. U pojedinačnim disciplinama Toni je nastupio na 100 i 200 prsno gdje je zauzeo treća mjesta. Mješovite štafete u kojima je nastupio završile su na drugim mjestima. U ukupnom poretku Hrvatska reprezentacija je pobijedila u ukupnom poretku te u kategorijama mlađi juniori, mlađe juniorke i juniori.
Bilo je ovo odlično natjecanje s prilikom nadmetanja s najboljim plivačima susjednih zemalja. Toni je svoje discipline i otplivao na razini najboljih osobnih rezultata što je vrlo dobar rezultat jer smo trenutno u napornom trenažnom procesu. Također, Toni je imao priliku natjecati se direktno s plivačima koji su nastupili u finalima Europskog juniorskog prvenstva u Rimu prošle godine. Već 9. i 10. travnja pred Tonijem je novi ispit kad nas očekuje nastup na natjecanju Multinations Junior Swim meet na kojem će nastupiti veći broj reprezentacija iz cijele Europe i na kojem očekujemo nastavak plivanja dobrih trka u jakoj konkurenciji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime