Turnir IMC: Finalna večer turnira

0
293

Večeras je na turniru IMC u Bilicama posljednja večer turnira. U finalu seniorskog dijela susret će se ekipe Vrtnog centra Dubrava i DSR Goola. Vrtni centar Dubrava u finale se plasirao sinoćnjom pobjedom 2:1 protiv ekipe Popole. Strijelci su bili Junaković i Ivan Škugor, odnosno Vodanov.

DSR Gool je u polufinalnom dvoboju, slavio s minimalnih 1:0 protiv Bilice. Strijelac jedinog pogotka bio je Luka Celić.

Za ekipu Vrtnog centra Dubrava igraju četiri igrača MNK Crnica: Bruno Žilić, Dragan Vuković, Marko Marčić i Niko Škugor te igrač MNK Šibenik 1983 Ivan Škugor. U ekipi DSR Gool igraju dva igrača MNK Šibenik 1983: Alen Protega i Ante Kosor.

Na turniru mladih nada u finalu će se susresti ekipe Autsajdera i Sikire. Autsajderi su u polufinalnom dvoboju svladali Peščanike s 2:0. Dvostruki strijelac bio je Baranović. Sikire su se u finale plasirali pobjedom protiv Rasadnika 3:0. Dva pogotka postigao je Kartelo, jednog je dodao Perić.

Večerašnji program započinje od 19:45 h utakmicom za treće mjesto između Peščanika i Rasadnika. Finalni dvoboj u mladim nadama igra se od 20:15 h. Utakmica za treće mjesto u seniorskom dijelu igraju Bilice i Popola od 20:50 h. Finale između DSR Goola i Vrtnog centra Dubrava na rasporedu je od 22:20 h.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime