Turnir IMC: Uvjerljive Sikire, pobjede Bilica, Havane i Miljevaca

0
666
1

Sinoć je na turniru IMC u Bilicama odigrano šest susreta, jedan mladih nada i pet seniorskih dvoboja. Večer su otvorili Sikire i Mladi Japan Ražine, Sikire su ostvarile visoku pobjedu 9:0. Četiri pogotka postigao je Perić, tri je dao Kartelo, dva Erak.

West Ham Ražine su nakon penala s 2:0 svladali Piramatovce. Bilice Aluminij je s 3:1 pobijedila Muline. Salibašić je postigao dva pogotka, jednog je dodao Čokara. Počasni gol za Muline postigao je Madžar. Havana je s 4:2 svladale ekipu Tatini sinovi. Tri pogotka postigao je Jurin, jednog Vicenzo Ćaleta Car, dok su za Tatine sinove pogađali Grgas Grando i Bljajić. Bilice su s 3:0 svladali Ugljan, pogađali su Arambašić, Gatara i Ćaleta. U posljednjem susretu dana Miljevci su s 2:1 svladali Pokrovnik. Strijelci su bili Lovrić i Matić.

Večeras su na programu četiri susreta. U turniru mladih nada u četvrtfinalu se susreću Rasadnik i Vinova Loza. Seniorski dio donosi nam obračune Pakovog Sela i Prijatelja, Gorlama i Sova Boysa te Les Miserlablesa i Pakoštana.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime