U Šibeniku održana završnica 1. međužupanijske mini rukometne lige

0
200
8

Jučer je u Šibeniku u sportskoj dvorani Baldekin, održana završnica 1. međužupanijske mini rukometne lige. Na turniru je sudjelovalo preko 250 djece. Turnir se prije Šibenika igrao u Vodicama, Biogradu i Zadru. Na njemu su sudjelovali: RK Dugopolje, ŠR Dalmatino iz Primoštena, RK Adriatic, RK Vodice, RK Mini sunce iz Biograda, RK Zadar te jučerašnji domaćin RK Kontra iz Šibenika.

Tako je jučer u sportskoj dvorani Baldekin odigrano 60 utakmica mini rukometa. Dvorana se orila od navijanja i veselja. Tribine su bile zavidno popunjene, a sve je proteklo u sportskom ozračju.

Iz kluba ovim putem pozivaju svu djecu, dječake i djevojčice da se okušaju u ovom predivnom timskom sportu, te postanu dio velike rukometne obitelji. Isto tako zahvaljuju se svim kolegama iz klubova koji su sudjelovali u projektu te uspješno provodili organizacije i domaćinstva. Posebne čestitke idu svoj djeci na rezultatima i fer igri. Hvala i svima onima koji su pomogli pri organizaciji i provedbi završnice poručuje predsjednica RK Kontra Sonja Rora.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime