Večeras posljednji susreti pretkola turnira IMC

0
507
3

Sinoć su u Bilicama odigrani pretposljednji susreti pretkola turnira Ivica Mikulandra Civak. Na programu je bilo šest susreta, tri mladih nada i tri seniorska dvoboja.

U prvom susretu Zelena Pobjeda je s 3:1 pobijedila Dizelaše. Strijelci su bili Labor, Đaković i Vučenović, dok je za Dizelaše gol postigao Pirc. Autsajderi su s 2:0 pobijedili Gargu, strijelci su bili Ljubić i Abramac. Ekipa GAK-a je s visokih 4:0 porazila Zagoru 2. Dvostruki strijelac bio je Svirčić, jednom Mrdeža i Nakić.

Seniorski dio su otvorili Havana i Marijo Iskopi, Havanši su s 6:1 slavili. Tri pogotka postigao je Jurin te po jedan Ljubić, Mijat i Barišić. Protega je zabio jedini gol za poražene. Vinarija Rak je s 6:0 porazila Ciak Zaton. Petković i Ljubić je postigao dva pogotka, Stančić i Ćoran po jedan. Miljevci su s minimalnih 1:0 pobijedili Torcidu Kremenovo pogotkom Tetla.

Večeras je na rasporedu pet susreta. U mladim nadama susreću se Sikire i Mladi Japan Ražine. U seniorskom dijelu Pakovo Selo dočekuje Prijatelje, Croatia Blizna protiv Gorlame, Perković protiv Youngfellasa te Les Miserlables i MNK Pakoštane.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime