Boćari Šibenika bez finala za plasman u viši rang

0
306

Boćari Šibenika ostali su bez finala za plasman u 2. ligu. U današnjem prvom polufinalnom paru kvalifikacija za popunu, bolji od njih bili su boćari sinjske Mačkule. U prvom dvoboju Nenad Musulin( Mačkula) je pobijedio Zlatka Celića(Šibenik) rezultatom 8:7. Prve poene Šibeniku donio je Dean Arambaša koji je s 13:2 pobijedio Jozu Križanca.

Nakon toga uslijedila je igra parova. Vlatko Vulinović Zlatan i Siniša Rakić( Šibenik) poraženi su od dvojca Dražen Prološčić i Stipe Petričević rezultatom 4:13. U dvoboju trojki Gatara, Marin i Petković( Šibenik) pobijedili su Barača, Labrovića i Feracina sa 7:6. Rezultat na semaforu je stajao 4:4.

U brzinskom izbačaju Ante Gatara( Šibenik) poražen je od Alde Arambašića, čime su gosti iz Sinja poveli 4:6. Šibenski dvojac Celić i Petković poravnali su rezultat na 6:6. U preciznom izbačaju pobijedili su dvojac Petričević-Prološčić.

Uslijedilo je brza štafeta. Ante Gatara i Siniša Rakić poraženi su od Musulina i Arambašića. U klasičnim parovima Celić, Petković i Rakić poraženi su od Musulina i Gulića s 3:9. Nadu su Šibeniku nakratko vratili Ivica Ledenko i Dean Arambaša koji su 13:3 u parovima pobijedili dvojac Križanac i Feračina. Zadnji dvoboj odigrali su Vulinović Zlatan i Marin koji su remizirali 8:8 s Prološčićem i Baraćem.

Na kraju ukupnim rezultatom 11:13 ekipa Mačkula se plasirala u sutrašnje finale, dok će Šibenik svoju priliku morati pričekati sljedeću sezonu.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime