Jurjević i Matković: Odlučujemo sami o sebi, uvjereni smo u pobjedu

0
230

Dva dana ostala su do odlučujuće utakmice za malonogometaše Šibenika u borbi za ostankom u 1. HMNL. Za naš portal utakmicu su najavili igrači Mirko Jurjević i Franjo Matković:

O opstanku u prvoj ligi odlučujemo u direktnom dvoboju protiv Osijeka. Oni su odlična ekipa, sa puno prvoligaških igrača i sigurno da neće biti lagana utakmica. Mi smo uvjereni u pobjedi i puni samopouzdanja čekamo taj odlučujući susret.

Foto: Naši tići

Posljednja utakmica na Baldekinu i najvažnija utakmica sezone. Dolazi nam ekipa Osijeka koja isto želi biti dio 1 HMNL. Respektiramo ekipu Osijeka, ali nadam se da ćemo mi biti ti koji ćemo slaviti ostanak u 1 ligi. Loše smo ušli 3 kola i onda smo skupili malo glave i to nam se vratilo pobjedom nad Torcidom i Goricom. Odlučujemo sami o sebi u zadnjoj utakmici na Baldekinu tako da sve je u našim nogama i rukama. Ne bi nikoga izdvojio jer Osijek ima 4-5 prvoligaških igrača tako da su svi više manje opasni. Očekujem da će dvorana biti ispunjena do zadnjeg mjesta. Ovim putem pozivam sve navijače i simpatizere Šibenika 1983 da nam pomognu u očuvanju prvoligaškog statusa.

Foto: Naši tići

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime