Marelja: Mi se u Zagreb idemo nadmetati i pokušati pobijediti

0
521

Večeras je na rasporedu prva utakmica za treće mjesto na završnici vaterpolo PH. Momčad Solarisa koju je na putu prema finalu zaustavio splitski Jadran, večeras očekuje gostovanje u Zagrebu. U prvoj utakmici za treće mjesto momčad Jure Marelje gostuje kod Mladosti. Zagrebačku ekipu na putu prema finalu zaustavio je dubrovački Jug.

Večerašnji susret su najavili trener Jure Marelja, Karlo Kreković i Marin Šparada:

Momčad Mladosti je u dosadašnjem tijeku prvenstva i regionalne lige pokazala svoju vrijednost. Mi se u Zagreb idemo nadmetati i pokušati pobijediti. Ništa se neće odlučivati u prvoj utakmici s toga valja zadržati mirnoću.

 

Prva utakmica protiv Mladosti u borbi za treće mjesto. Protivnik kojeg dobro poznajemo. Mislim da nas očekuje jedna čvrsta i rezultatski neizvjesna utakmica. Igramo u gostima što im daje blagu prednost. Ali budemo li se držali dogovora i uđemo u utakmicu na pravi način mislim da možemo izboriti željeni rezultat.

Slijedi nam prva utakmica za treće mjesto koju igramo s Mladosti u Zagrebu. Mi na utakmicu odlazimo motivirani i spremni da pokažemo da nismo tu došli slučajno. Nadam se dobroj utakmici i da ćemo se iz Zagreba vratiti s pobjedom.

Dvoboj na bazenima Mladosti počinje u 18:00 h!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime