Minimalno slavlje Rijeke

0
353

Na otvaranju nove sezone, nogometaši Šibenika doživjeli su poraz. Pred ugodno ispunjenim Šubićevcom, Rijeka je slavila s minimalnih 0:1. Strijelac jedinog pogotka bio je Jorge Obregon u 74. minuti.

Iz siromašnog prvog poluvremena treba istaknute dvije prilike Rijeke. U 13. minuti pokušaj Smolčića prošao je pored lijeve vratnice vratara Rogića. U 19. minuti Princov udarac odlazi pored gola.

U drugom dijelu, Arai je u 46. minuti prošao lijevom stranom, no udarac je završio preko gola. Duje Čop je u 50. minuti uputio prvi udarac u okvir na današnjoj utakmici, no obranio je Labrović. Čanadi je u 54. minuti izveo korner, no u gužvi obrana Rijeke je otklonila loptu u korner. U 57. minuti novi pokušaj Čopa, završava na glavnom semaforu. Prvu priliku Rijeka je imala u 58. minuti kada je Vučkićev udarac Rogić odbio u korner. U 74. minuti Rijeke je došla u vodstvo, jedan ubačaj s desne strane Obregon glavom posprema u mrežu za 0:1. Dolček je u 90. minuti probio po lijevoj strani i izborio korner. Iz kornera, nije bilo nikakve opasnosti po gol vratara Labrovića. Na kraju Rijeka je mirno privela susret kraju.

HNK Šibenik: Rogić, Mesa, Perić, Salamon, Skorup, Ćurić, Mina, Rom, Čanadi, Arai, Čop

Još su igrali: Čanadi( Kreković), Vidović( Skorup), Mina( Špeljak)

HNK Rijeka: Labrović, Pavlović, Vrančić, Ampem, Vukčević, Krešić, Selahi, Vučkić, Bušnja, Smolčić, Alvarez

Još su igrali: Obregon( Vrančić), Halilović( Bušnja)

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime