Turnir IMC: Uvjerljiva pobjeda Ludogorec Trabakula

0
474
6

Na turniru IMC u Bilicama sinoć su odigrana četiri seniorska dvoboja. Ekipa Popola je nakon kaznenih udaraca s 2:0 pobijedila Mali Japan Ražine. Nakon regularnog dijela bilo je 2:2. Strijelci za Popolu bili su Đuran te autogol Malog Japana, dok su za Mali Japan zabijali Skorić i Šalić.

Ekipa Perković je također nakon penala slavila s 2:1 protiv Youngfellasa. U regularnom dijelu bilo je 1:1, strijelci su bili Stipaničev odnosno Zorić. Visoku i uvjerljivu pobjedu ostvarila je ekipa Ludogorec Trabakula, koja je s 11:0 porazila Sinove Oluje. Sedam pogodaka postigao je Vukoša, dva je dodao Čirjak te po jedan Sarić i Vukoša. Caffe bar Đani je nakon penala s 3:2  svladao Vrpolje Rest Vicko. U regularnom dijelu nije bilo pogodaka.

Večerašnji program donosi nam šest susreta, jedan u mladim nadama i pet seniorskih dvoboja. U mladim nadama susrest će se Mali Japan Ražine i Sikire. U seniorskom dijelu snage će odmjeriti Bilice Aluminij i Muline, West Ham Ražine i Piramatovci, Tatini sinovi i Havana, Ugljan i Bilice te Pokrovnik i Miljevci.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime