Posljednji pripremni ispit u Sloveniji

0
325

Nogometaši Šibenika danas će odigrati posljednju prijateljsku utakmicu u Sloveniji. Nakon poraza od Bačke Topole te remija s Olimpijom, momčad Damira Čanadija danas će snage odmjerit protiv bugarske Maritse Plovdiv. Utakmica je na rasporedu od 18:00 h.

Utakmicu nam je kao i svoje viđenje priprema najavio kapetan Mario Ćurić:

Mislim da su pripreme dosta dobro odrađene. Najbitnije je da nema ozlijeđenih i da se dobro radi i trenira. Stvara se dobra mlada ekipa. Pokušavamo što prije uhvatiti trenerove ideje i mislim da smo da dobrom putu. Odigrali smo dvije prijateljske utakmice, izgledali smo solidno s obzirom na umor koji se nakupio. Danas nas očekuje posljednja utakmica na ovim pripremama i želimo pobijediti bez obzira što rezultat nije primaran, da dobro zaključimo ovaj ciklus.

Foto: HNK Šibenik

Nakon današnje utakmice, momčad se vraća u Šibenik gdje će od ponedjeljka nastaviti trenirat za početak prvenstva. Uoči prvog kola s Rijekom, momčad Damira Čanadija odigrat će prijateljsku utakmicu s Zagorom 12. srpnja. Trebala bi biti još jedna prijateljska utakmica, no trenutno se traži protivnik. HNS objavio je i satnicu za prva tri kola, Šibenik će utakmicu 1. kola Super sport lige igrati protiv Rijeke od 21:00 h.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime