Predstavljamo Kostu Vukovića; novo pojačanje MNK Šibenik 1983

0
791

Nakon potpisa za MNK Šibenik 1983, za naš portal nam se predstavio Kosta Vuković:

Do svoje 18. godine igrao sam veliki fudbal u crnogorskom prvoligašu Iskri, nakon čega sam se počeo da se bavim futsalom u KMF Bajo Pivljanin, koji se takmiči u Prvoj futsal ligi Crne Gore.
Ubrzo nakon toga uslijedio je željno očekivani poziv za reprezentaciju Crne Gore. Bio sam standardan igrač već par godina. Prošle godine, nakon jako dobre sezone u Baju Pivljaninu, dobio sam poziv za nastup u Prvoj ligi Srbije, u KMF Novi Pazar. Tamo sam odigrao prethodnu polu sezonu i stekao iskustvo igranja u inostranstvu.

Trener i uprava MNK Šibenik su pogledali veliki broj mojih utakmica i vidjeli ogroman potencijal i mogućnost za dalji napredak. Uprava je jako ambiciozna, povratak Šibenika 1983 u Prvu ligu Hrvatske je cilj i imperativ. U mojoj igri su prepoznali veliko pojačanje za novu sezonu i zahvalan sam im na ukazanom povjerenju.

Obzirom da imam veliku želju da nastupam u Hrvatskoj ligi koja spada u 5 najjačih liga u Evropi, njihove i moje ambicije su se poklopile.  Sve je bilo dogovoreno za 5 minuta. Pogledao sam veliki broj utakmica Šibenika. Oduševljen sam kako gradom koji je prelijep, tako i navijačima, atmosferom na utakmicama i jedva čekam da izađem na teren. Obećavam da ću dati sve od sebe i da uz pomoć navijača vratimo Šibenik u Prvu ligu.
Nadam se uspješnoj sezoni među Funcutima i jedva čekam da se oprobam u Hrvatskoj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime