Ražine kup 2022: Treća večer turnira

0
531

Večeras je u Ražinama na rasporedu, treća večer ovogodišnjeg izdanja Ražine kup 2022. Prva večer turnira koja je odigrana u nedjelju donijela nam je pet dvoboja. Tatini Sinovi su s 3:1 pobijedili ekipu ŠD Vukšić. Strijelci su bili Marko Kartelo, bivši igrač i trener HNK Šibenik, zatim njegov sin D. Kartelo te Grgas Grando, dok je počasni gol za Vukšićane postigao Matić. Ekipa Miljevaca je bez borbe pobijedila momčad Buffeta Šimun. Na Zidiću je s 2:0 svladao Ugljan, pogocima Mutića i Bačelića Medića. Muline su s 3:1 pobijedile ekipu Strujnog Udara, strijelci su bili Novaković, Jolić, Periša odnosno Lokas. Nikad Bolji su s 3:0 pobijedili Tišnjansku Rudinu, dva pogotka postigao je Rakić i jednog Ilić.

Jučerašnji drugi dan turnira donio nam je četiri dvoboja. CB Đani je s 2:0 svladao Zeku i Potočića pogocima Burazera i Čukmana. Uvijek Žedni su nakon produžetaka s 3:2 svladali Metal Produkt. Nakon regularnog dijela bilo je 1:1. Croatia Blizna je s 4:0 pobijedila Budimir Montažu, dva pogotka postigao je Plejić, po jedan Pajčin i Kolevski. MNK Šibenik je s 2:1 u posljednjem dvoboju dana svladao CB Sidro, strijelci su bili Zoričić i Ercegović, odnosno Huljev.

Večeras je na rasporedu šest susreta. MNK Rtina će igrati protiv Croatia Perković, Pizzeria Viva protiv Prijatelja, Dujmov – Garage Bar, Boraja-Vezeri, Pačići-MNK Čista Velika. Ekipe Niko i Ražinski Penzioneri odigrat će posljednji dvoboj dana.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime