Sabioni: Turnir nam je poslužio za što bolju pripremu za kvalifikacije

0
560
Prije same utakmice s Budućnosti iz Podgorice praktički se već znalo kome će pripasti medalje od prvog do trećeg mjesta. Naime, Solarisu je trebala pobjeda Mornar BS u posljednjem kolu protiv Jadrana HN a Solarisu pobjeda protiv Budućnosti.
Nije se ostvarilo niti jedno niti drugo, Jadran HN je potvrdio srebrnu medalju glatkom pobjedom protiv Mornara 14:7, a Budućnost je pokazala da ima budućnost jer su sa svih pet pobjeda u kojima su pokazali visoku dominaciju osvojili turnir. Na kraju Budućnost odnosi pobjedu rezultatom 19:10.
Trener Bruno Sabioni za naš portal nakon utakmice:
Drago mi je da su djeca odigrala još jedan jako dobar turnir na kojem smo imali prilike odmjeriti snage i protiv klubova iz Crne Gore. Turnir je bio zahtjevan jer smo u četiri dana odigrali pet utakmica. Ali u tome i jest draž da se što bolje pripremimo za kvalifikacijski turnir Prvenstva Hrvatske koji nas očekuje od 18.-21. srpnja.
Foto: VK Solaris
Solaris: Luka Škugor, Petar Gović, Roko Mašić, Lovre Gović, Patrik Kundid, Vito Di Liddo, Vigo Brkić, Andrija Radnić, Luka Tucak, Ivan Luša, Vito Cvitan, Šimun Škugor, Andrija Bujas, Karlo Gulin, Josip Bračanov, Josip Vujić, Ivan Vukičević, Bruno Komesarović

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime