Šibenka sutra gostuje u Sinju

0
688

Nakon dva uzastopna poraza od Splita i Cedevite, pred košarkašima Šibenke sutra je nova utakmica u kojoj će željeti prekinuti mini crni niz i osladiti se pobjedom koja bi ih odmakla od opasne zone. U 21. kolu momčad Damira Milačića ide na treće uzastopno gostovanje, kod uvijek neugodnog Alkara. Košarkaši Alkara u posljednje dvije utakmice imaju domaću pobjedu protiv Zadra i poraz u posljednjoj od Vrijednosnica Osijek. Uoči ovog kola Šibenka se nalazi na desetoj poziciji, dok je Alkar na jedanaestoj poziciji.

Utakmicu su nam za portal najavili trener Damir Milačić i Bruno Solomun:

Damir Milačić:

Situacija nam je što se tiče zdravstvenog stanja nije dobra. Izlazak igrača iz korone, koji su bili u pauzi, ne igranja Paića, Kujundžića definitivno nas za utakmice s Alkarom oslabljuje. Međutim, ja sam rekao meni je potrebno pet zdravih, hrabrih i motiviranih da uđemo u pravu borbu da pokušamo iskoristiti njihove nedostatke. Alkar je izuzetno pojačao svoju ekipu i sigurno je da ćemo napraviti sve da dobijemo utakmicu. Uživam što ću doći u Sinj, vjerojatno će biti puna dvorana i bit će spektakl. To je velika stvar za moje momke, koji će igrati u takvoj atmosferi nakon evo već dvije sezone otkako se ne igra bez publike. Očekujem fajtersku utakmicu i da mi se nitko ne ozljedi.

Foto: Milan Balaban

Bruno Solomun:

Uoči utakmice s Alkarom, malo nas je, iz razno raznih razloga, ali atmosfera među nama je odlična, i spremamo se za pobjedu. Dobili su nas kod kuće prvu utakmicu, ali mi se na to ne obaziremo. Mi smo u našim očima favoriti, i idemo u Sinj po pobjedu u gostima.

Foto: Milan Balaban

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime