SKK Šibenik svladao ekipu JSK-a

0
629

Studentski košarkaški klub Šibenik u devetom je kolu FER lige isprao gorak okus prošlotjednog poraza od selekcije Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Ovog se tjedna na redu našla momčad JSK, a ‘narančasti’ su je usprkos nekim bitnim izostancima uspješno svladali s 23 poena razlike rezultatom 76-53 uz nevjerojatnu tricašku rapsodiju.

Silovito se ušlo u samu utakmicu. Momčad JSK je zaigrala zonsku obranu od starta, a Šibenčani su to brzinski iskoristili s tri trice u tri prva napada i poveli 9-0. Prva četvrtina završila je 24-10, a posebno je raspoložen bio Ivan Baljkas koji je s kanonadom trica nagovijestio povratak u staru, nepogrešivu šutersku formu.

Tu prednost Šibenčani su čuvali do kraja utakmice i postepeno je nadograđivali te naposljetku susret završili s uvjerljivih +23. Dobru predstavu imali su baš svi igrači, a momčad je krasila odlična timska igra. Svih devetero Šibenčana upisalo se u strijelce. Najbolji je bio Ivan Baljkas s 22 poena, od čega čak šest trica (iz 11 pokušaja), a po 13 poena dali su Gulam i L. Pancirov. Šibenčani su zabili čak 17 trica ukupno! Šibenik je sad trećeplasiran s omjerom 7-2 u devet kola, a oba poraza došla su od momčadi FSB-a.

SKK Šibenik: Baljkas 22, Gulam 13, Pancirov L. 13, Šolić 7, Roman 6, Nerber 5, Marin 4, Kulušić 3, Jerkin 3

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime