Teška dominacija Gorana Stegića, iz Zadra s 14 medalja i tri naslova prvaka

0
453

Proteklog vikenda u Zadru, na Višnjiku, je održano Prvenstvo Dalmacije za plivače kategorija mlađih juniora do seniora. Plivači su isplivali norme za PH koje će se za tri tjedna održati u Rijeci.

PK More su predstavljali: Marita Iva Bračić, Adrian Lokas, Goran Stegić i Nando Radovčić. Najuspješniji je bio Goran Stegić koji je u svojoj bogatoj kolekciji pridodao naslov trostrukog prvaka i dvostrukog viceprvaka Dalmacije u juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji s 14 osvojenih medalja.

Goran pripada kategoriji mlađih juniora, ali je u izvrsnim nastupima postavljao nove osobne rekorde i osvajao medalje u sve tri dobne kategorije. U disciplini 200 m delfin, Goran je osvojio tri srebrne medalje u kategorijama mlađih juniora, juniora i seniora. Nakon toga odmah je slijedila utrka u disciplini 200 m leđno u kojoj je osvojio brončanu medalju.

U popodnevnom dijelu natjecanja, Goran je nastupio u disciplini 100 m delfin i osvojio brončanu medalju u seniorskoj kategoriji i dvije zlatne medalje, u juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji. Nadalje, u disciplini 100 m leđno, Goran je osvojio srebrnu medalju te dvije zlatne medalje u juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji.

Goran je jednako uspješno natjecanje nastavio i u nedjeljnom programu. U disciplini 50 m delfin osvojio je srebrnu medalju u mlađe juniorskoj kategoriji dok je cijeli priču lijepo završio disciplinom 50 m leđno osvojivši brončanu medalju u kategoriji seniora te ponovno dvije zlatne medalje u kategorijama juniora i mlađih juniora.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime