Umbertide upisao prvi poraz, Medveščak novu pobjedu

0
200

I šibenske košarkašice bile su aktivne u svojim klubovima proteklog vikenda. U novom pregledu donosimo njihove učinke: Sara Borić i njen Umbertide upisali su prvi poraz u talijanskom prvenstvu, Medveščak je upisao novu pobjedu, Split upisao nova dva poraza.

Talijanski Umbertide za kojeg igra Sara Borić, upisao je prvi poraz u talijanskom prvenstvu. U dvoboju 3. kola Umbertide je poražen na gostovanju kod Roseta 69:61. Borić je za 24 minute na terenu, ubacila 9 poena uz 4 skoka.

Photo: Oreste Testa

Zagrebački Medveščak upisao je novu pobjedu u prvenstvu. U 4. kolu Premijer ženske lige Medveščak je u Zagrebu pobijedio Orku 72:35. Skorić je za 19 minuta na terenu ubacila 11 poena uz 1 skok i dvije asistencije. Anđela Strize je odigrala 20 minuta, ubacila 9 poena uz 1 skok i tri asistencije. Treća Šibenčanka, Petra Rončević odigrala je osam minuta i nije postigla poen.

Trešnjevka Franke Ćuklin poražena je u Dubrovniku od Raguse 80:79 nakon produžetka. Franka u porazu Trešnjevke nije bila u kadru za susret s dubrovačkom ekipom. Split za kojeg nastupa Nikolina Dujić upisao je dva uzastopna poraza. Prvo je u Puli poražen od istoimenog domaćina rezultatom 66:60, da bi mu novi poraz nanio riječki FSV rezultatom 61:46. Nikolina nije ulazila u igru u Puli, dok je u Rijeci za 38 minuta ubacila 4 poena uz dva skoka i tri asistencije.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime