Viti Ljepavi četiri zlata na Dunav Kupu

0
120

Plivački klub Vukovar ove je godine organizirao Dunav Kup, natjecanje koje se održava peti put i polako već prelazi u tradiciju. Natjecanje je organizirano u jednom dijelu za dobne skupine kadeta, mlađih kadeta i početnika.

Plivački klub Šibenik po prvi je put nastupio na Dunav kupu. Plivali su Tea Tatar, Tonka Huljev, Šimun Dučić, Jakov Volić, Matko Bogdan, Vito Ljepava i Petar Blažević. Oni su se natjecali u konkurenciji 253 plivača iz devet klubova.

Najuspješniji od njih, bio je Vito Ljepava koji je u konkurenciji plivača 2011. godište osvojio zlata u svim isplivanim disciplinama, točnije 4 zlata na 50 leđno, 50 leptir, 50 slobodno i 100 mješovito.

Ostali plivači nisu se penjali na pobjednička postolja, ali dobre su utrke imali Tonka Huljev koja je osvojila četvrto mjesto u disciplini 200 mješovito. Petar Blažević bio je peti na 50 prsno, Šimun Srzić šesti u disciplini 100 leđno, dok je Matko Bogdan bio sedmi na 100 prsno. Sljedeće natjecanje kadeti i mlađi kadeti imat će u zadru na “Svetom Krševanu”.

Foto: PK Šibenik

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime