Barakude na pripremama u Šibeniku

0
360

Hrvatska vaterpolo reprezentacije od danas će boraviti u Šibeniku gdje će se pripremati za Europsko prvenstvo u Splitu. U Krešimirovom gradu će boraviti do 07. kolovoza kada ih očekuje put u Cagliari na pripremni turnir. Osim Hrvatske na turniru će sudjelovati Italija, Srbija i Grčka. Tijekom priprema u Krešimirovom gradu, našim će se reprezentativcima pridružiti i mađarski reprezentativci. Za 04. kolovoza je predviđena i prijateljska utakmica protiv Mađarske.

Izbornik Tucak u Šibenik je pozvao 19 igrača, trojicu manje u odnosu na pripreme u Kranju. Na popisu nema vratara Jerka Jurline, bivšeg igrača Solarisa Branimira Hercega te igrača Solarisa Jerka Penave.

Popis igrača: Marko Bijač, Toni Popadić, Ivan Marcelić, Ivan Krapić, Josip Vrlić, Lovro Paparić, Antonio Dužević, Rino Burić, Marko Žuvela, Matias Biljaka, Luka Bukić, Loren Fatović, Konstantin Harkov, Franko Lazić, Jerko Marinić Kragić, Andrija Bašić, Ivan Domagoj Zović, Dario Rakovac i Filip Kržić.

U stručnom stožeru osim izbornika Ivice Tucka, stoje pomoćnici Zoran Bajić, trener Mladosti i Jure Marelja trener Solarisa kao pomoćnici, Renco Posinković-trener vratara, Pero Kuterovac-kondicijski trener, fizioterapeuti Damir Luketić i Petar Kopanja.

Europsko prvenstvo igra se u Splitu od 27. kolovoza do 10. rujna.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime