Johnson: Uz ograničenje naših grešaka, po dobar rezultat u Požegi

0
164

Nakon poraza u prošlom kolu na Baldekinu od ekipe KAŽL, pred košarkašicama Šibenika sutra je prva gostujuća utakmica u 2023. godini. U 13. kolu Premijer ženske lige igračice trenera Bralića gostuju u Požegi, kod ekipe Plamen Požege. Sutrašnji domaćini također su porazom otvorili drugi dio sezone, na gostovanju u Zagrebu upisali su poraz od Medveščaka 70:65. U prvom međusobnom dvoboju odigranom u 2. kolu na Baldekinu, Požega je slavila 69:71.

Sutrašnji susret za naš je portal najavila Khiana Johnson:

Moja očekivanja od tog susreta ili bilo kojeg drugog susreta koji igramo je pobjeda naravno, ali sveukupno da igramo snažno i natječemo se! Kad smo prvi put igrali s Požegom, još smo bili u procesu učenja jedni drugih. Ograničenje naših pogrešaka i veći intenzitet obrane pomoći će nam da imamo bolje šanse za pobjedu i natjecanje s Požegom! Dana je vrlo važan dio našeg uspjeha. Ona donosi čvrstinu i veliki intenzitet obrane tako da će bez nje biti drugačija dinamika. Svi ćemo morati dati sve od sebe da nadoknadimo njezin odlazak!

Šibenik u Požegi gostuje i dalje bez svoje prve kapetanice Dane Šarić. Susret u dvorani Tomislav Pirc počinje u 18:00 h.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime