Sunčani poraženi od Juga, preostala tri dvoboja bit će ključna

0
81

U posljednjoj utakmici šibenske turneje u Regionalnoj vaterpolo ligi, Solaris je upisao poraz od dubrovačkog Juga rezultatom 14:9.

Prva četvrtina završila je bez pobjednika. Jug je poveo preko Vukojevića nakon 28 sekundi igre, da bi Solaris preokrenuo preko Penave i Burburana. Jugaši izjednačuju preko Žuvele, da bi Erak 37 sekundi prije kraja zabio za novo vodstvo Solarisa. No šest sekundi prije kraja prve četvrtine Pavlić ponovno poravnava za 3:3 nakon prve četvrtine.

U drugoj četvrtini Solaris po treći put na ovom susretu dolazi u vodstvo, ovog puta strijelac je bio Čondić Kadmenović. Jugaši s igračem više poravnavaju preko Biljake za 4:4, da bi potom s tri pogotka Vukojevića i jednim zvona otišli na četiri pogotka prednosti 8:4 na predah.

Jugaši su treću četvrtinu dobili s 4:2, istaknuo se Lazić s dva pogotka, dok su za Solaris zabijali Čondić Kadmenović i Burburan. Na kraju slavlje dubrovačkog sastava rezultatom  14:9.

Ovim porazom Sunčani su ostali na pretposljednjoj poziciji. U preostala tri dvoboja vodit će bitku s Jadranom iz HN i Partizanom za izbjegavanje dodatnih kvalifikacija.

 

VK Solaris: M. Šparada, Jakovčević, Erak 1, Rak, Čondić Kadmenović 3, Butić, Kreković 1, Radan, Penava 1, Sirovec, Burburan 3, Goleš, Štrkalj, Brajković

VK Jug: Popadić, Burđelez, Kolak, Zvono 1, Pavlić 1, Vukojević 4, Biljaka 3, Lazić 2, Kržić, Kakaris 1, Grgurević, Žuvela 2, Jurišić, Mozara

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime