Marin Lucić i Ana Vukić zlatni na otvorenom kupu u Vinkovcima

0
436
tk solaris 6

OTVORENI KUP GRADA VINKOVACA

U subotu 28.05.2022. u Vinkovcima je održan otvoreni Kup grada u organizaciji Taekwon-do kluba Vinkovci koji je održan u dvorani Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca.

Na natjecanju je sudjelovalo 11 klubova iz cijele Hrvatske s preko 100 sudionika, koji su se natjecali u borbama i tehničkim sastavima formama. Među njima bio je i Taekwondo Solaris iz Šibenika sa svojih sedam članova koji su ostvarili zapažen rezultat.

Tako su seniorski reprezentativci Hrvatske Marin Lucić i Ana Vukić bili zlatni u svojim kategorijama. Ana Vukić je primila i pehar kao najbolja seniorka turnira.

Kadet Duje Bačelić je uz svoje klupske kolege također zlatni u obje discipline. Nakon dominacije u obje borbe zasluženo se popeo na najviše postolje i primio pehar za najboljeg kadeta.

Senior Vinko Slavica je srebreni u borbama u teškoj kategoriji, dok je zlatni iz izvođenja obveznih sastava formi.

Kadetkinja Katarina Tudić je zlatna nakon vrhunski odrađene finalne borbe, a srebrena iz izvođenja formi. Još je uz to nastupila u juniorskom uzrastu, u izvođenju formi na kojem je bila brončana.

Mlađi kadeti Šime Bačelić i Erna Slavica su bili zlatni u svojim kategorijama, te je Šime u izvođenju formi srebreni, dok je Ema u toj disciplini brončana.

Članovi su bili u pratnji njihovih trenera Daria Mihaljevića i Frane Eraka, koji je bio i centralni sudac na borilištu.

Kako je protekli vikend bio produžen zbog državnog praznika, ITF savez je organizirao treninge reprezentativaca sljedećeg dana u prostorijama kluba. Među njima bila je i reprezentacija, a članovi Solarisa su imali priliku prisustvovati i vidjeti kako izgleda jedna razina takvog treninga.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime