U Vodicama dodijeljene nagrade najboljim sportašima i momčadima za ŠKŽ

0
184

U organizaciji Zajednice sportova Šibensko-Kninske županije, danas je u Kulturnom centru u Vodicama održana svečana dodjela nagrada najboljim sportašima i ekipama za 2022. godinu.

Najboljom sportašicom u županiji proglašena je Nives Radića, koja je prije nekih dvadesetak dana proglašena i najboljom u gradu Šibeniku. Na trećem mjestu su dvojac Viktorie Ana Desnica i Andrea Marić. Toni Slavica iz PK Šibenik drugi je najbolji sportaš.

Vaterpolo klub Solaris proglašen je najboljom muškom ekipom, dok je drugo mjesto osvojila ekipa MNK Crnica. Najbolja ženska ekipa je ŽVK Viktoria, na drugom mjestu su košarkašice Šibenika. Jure Marelja, bivši trener Solarisa i Dino Tepić iz PK Šibenik osvojili su drugo i treće mjesto za titulu najboljeg trenera.

Nagrade u kategoriji dugogodišnji zaslužni sportski djelatnik dobili su Mate Protega, Zvonimir Marin, Bore Vuković, Stevo Branković i Paskval Skelin. Posthumne nagrade za rad u sportu dobili su Vedran Jakšić, Miro Stanić, Marko Blaće, Josip Blažević i Ante Anić Toni. Nagrada za izniman rezultat u amaterskom sportu završila je u vitrinama Hrvatskog planinarskog kluba Sveti Mihovil.

Podijeljene su i nagrade za dugogodišnje djelovanje, a dobili su ih Plivački klub More (20 godina), Karate klub Šibenik (30 godina), Judo klub Šibenik (50 godina), Taekwondo klub Solaris (50 godina), Hrvatski nogometni klub Šibenik (90 godina).

Foto: Info Vodice

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime