Viktoria četvrta na kupu Hrvatske

0
172

U posljednjem susretu na kupu Hrvatske, vaterpolistice Viktorije su poražene od dubrovačkog Juga rezultatom 6:15.

Nakon prve četvrtine, igračice trenera Petkovića su imale minimalnu prednost, jedini pogodak je postigla Desnica. U drugoj četvrtini pet uzastopnih pogodaka je postigla Jazvin za veliki preokret dubrovačke ekipe, a u posljednjoj minuti Jug je preko Alamat i Jazvin otišao na pet pogodaka prednosti, na drugoj strani pogodila je Živković Radnić.

U trećoj četvrtini obje su ekipe postigle po tri pogotka, dva je pogotka postigla Živković Radnić, jednog Desnica, dok su za Jugašice pogađale dva put Jazvin i jednom Mojaš. U posljednjoj četvrtini gošće postižu još pet pogodaka, Viktoria jednog za konačnih 6:15.

Kod Viktorije Živković Radnić je ponovno bila najbolja s četiri pogotka, Desnica je dodala dva. Nina Jazvin s devet pogodaka bila je prvo ime susreta. Ovim porazom Viktoria je zaključila nastup na kupu Hrvatske, s jednom pobjedom i tri poraza što joj je u konačnici donijelo četvrto mjesto.

ŽVK Viktoria: Marić, Dugopoljac, Desnica, Mijat, Ružić, Jakelić, Pašara, Vlahov, Živković Radnić, Bumbak, Lovrić Caparin, Prelević, Slavica

ŽVK Jug: Korač, Jazvin, Šutić, Matičević, Hanzijer, Plećaš, Favro, Alamat, Mojaš, Ivaniš, Bulajić, Moretti, Hamza, Popović

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime