Bez pogodaka na Rujevici

0
300
1

Nogometaši Šibenika ostvarili su i sedmi remi u sezoni. U susretu su 10. kola na Rujevici odigrali bez pogodaka s Rijekom 0:0. Rijeka je je postigla dva pogotka u prvom poluvremenu, no oba su poništena zbog zaleđa.

Prvu priliku imala je Rijeka u 6. minuti preko Djuričina, prošao je lijevom stranom šibenske obrane, Rogić je obranio. Jedinu šibensku priliku u prvom dijelu imao je Čanadi u 9. minuti, no njegov udarac lako je obranio Labrović. Rijeka je novi priliku imala ponovno preko Djuričina, no njegov udarac otišao je pored gola u 19. minuti. Obregon se našao jedan ja jedan s Rogićem u 40. minuti, no Rogić brani njegov udarac. U 41. minuti iz igre je izašao Mesa, ušao je Kvesić kako bi pokrio lijevu stranu šibenske obrane. Djuričin je zabio zgoditak u 42. minuti, no pregledom VARA taj gol je poništen. U 46. minuti Pavlović je izveo slobodan udarac, njegovu neugodno loptu pod gredu Rogić odbija u korner. Iz tog kornera Rijeka je zaprijetila preko Djuričina, no Rogić je njegov udarac obranio nogom.

U nastavku Šibenik ulazi s dvije promjene. Duje Čop i Ivan Dolček ušli su umjesto Marcela Čanadija i Nike Raka. U 50. minuti Rijeka je zaprijetila preko Pavlovića iz slobodnog udarca, čiji prizemni udarac Rogić brani. Djouahra je uputio udarac u 66. minuti, obranio je Rogić. U 77. minuti Ivan Dolček je pucao u vanjski dio mreže. Nezgodno je bilo u 78. minuti kada je Rogić obranio pokušaj Princea Ampema. U 86. minuti Selahijev udarac završava pored vratnice. U 94. minuti Dolček je pucao u vratnicu.

U sljedećem kolu Šibenik će za dva tjedna ugostiti Goricu. Za dvoboj s Goricom na raspolaganju neće biti Matića i Perića.

Foto: HNK Rijeka

HNK Rijeka: Labrović, Obregon, Prince, Vukčević, Krešić, Selahi, Vlasenko, Hodža, Grgić, Pavlović, Djuričin

Još su igrali: Vučkić, Djouahra, Alvarez, Simčić

HNK Šibenik: Rogić, Mesa, M. Matić, Perić, Salomon, Mina, Delić, Rak, Čanadi, Arai, B. Matić

Još su igrali: Kvesić, Čop, Dolček, Burgui, Skorup

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime