Deveti remi Šibenika, bod iz Zagreba osigurao Solomon eurogolom

0
346

Na otvaranju 12. kola Supersport HNL, Šibenik je u Zagrebu odigrao 1:1 s Lokomotivom. Lokomotiva je povela u 68. minuti preko Tucia, Šibeniku je bod donio Solomon eurogolom u 92. minuti.

Susret u Zagrebu počeo je udarcem Josipa Pivarića daleko od gola u četvrtoj minuti. Najbolju priliku u prvom poluvremenu Šibenik je imao u 16. minuti, kada je na asistenciju Ivana Delića, Čop poslao loptu pored gola. Lokomotiva je kreirala protunapad u 26. minuti kada je Aliyu uposlio Goričan, ali je njegov udarac lako obranio Rogić. Lokomotiva je zaprijetila i u 35. minuti kada je ubačaj Pivarića, Aliyu uputio točno u Rogića. Najbolju priliku Lokomotiva je imala u zadnjim trenutcima prvog poluvremena kada je Kulenović glavom pogodio gredu.

U nastavku Lokomotiva je zaprijetila preko Pivarića u 52. minuti, Rogić je bez problema obranio. Kulenović je mogao Lokomotivu dovesti u vodstvo četiri minute kasnije, no i to je Rogić obranio. U 65. minuti jednu krivu loptu uputio je Perić, lopta je došla do Marića koji na desnoj strani pronalazi Tucia koji pogađa prvi kut Rogića za 1:0. U 75. minuti Lokomotiva je ostala s desetoricom, nakon prekršaja na Čopu, drugi žuti karton zaradio je Maleš. Šibenik prijeti dvije minute kasnije kada udarac Marasovića završava pored gola. No Šibenik se opet uspijeva vratiti iz rezultatskog minusa. U 92. minuti Solomon na asistenciju Marasovića projektilom s 20-metara donosi Šibeniku izjednačenje.

NK Lokomotiva: Šubarić, Cipetić, Mersinaj, De Haas, Pivarić, Marić, Maleš, Aliyu, Vasilj, Goričan, Kulenović

Još su igrali: Tuci, Bubanja, Tomečak, Groznica

HNK Šibenik: Rogić, Mesa, Perić, B. Matić, Kvesić, Salomon, Rak, Kreković, Vidović, Čop, Delić

Još su igrali: Špeljak, Marasović, B. Matić, Burgui

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime