DSR Gool osvajač je 14. izdanja turnira IMC u Bilicama

0
501
15

Sinoć je u Bilicama spušten zastor na 14. izdanje turnira Ivica Mikulandra Civak u Bilicama. Finalna večer turnira donijela nam je četiri dvoboja: finale turnira u mladim nadama, dvoboj za treće mjesto te finale i dvoboj za treće mjesto u seniorskom dijelu.

Treće mjesto u mladim nadama pripao je ekipi Rasadnika. Oni su s 2:1 svladali ekipu ekipu Peščanika. Strijelci su bili Mišura i Lucić, dok je s druge strane autogol Rasadnika ublažio poraz Peščanika. U finalu su se susreli Autsajderi i Sikire, Autsajderi su s 2:1 pobijedili i odnijeli naslov u mladim nadama. Strijelci su bili Abramac i Berić, dok je poraz ublažio Kartelo.

U seniorskom dijelu treće mjesto odnijela je ekipa Bilice koja je nakon penala s 3:2 svladala ekipu Popole. Odlučujući pogodak za Biličane, postigao je nekadašnji igrač Crnice i Šibenika 1983 Dragan Radman. Finale nam je donio okršaj ekipa DSR Goola i Vrtnog centra Dubrava. DSR Gool čiji su dres nosili igrači MNK Šibenik 1983 Alen Protega i Ante Kosor su s 5:1 pobijedili ekipu Vrtnog centra. Dva pogotka postigao je Marković, po jedan su dodali Franko Jelovčić, Ante Kosor i Luka Celić. Dres VCD nosili su Dragan Vuković, Bruno Žilić, Marko Marčić, Niko Škugor i Ivan Škugor.

Najbolji igrač turnira je Luka Celić iz pobjedničke ekipe DSR Gool, dok je titulu za najboljeg strijelca također otišla u DSR Gool, Matiji Markoviću.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime