Nakić: Dolazimo na mala vrata, ali imamo svoja očekivanja

0
176

Danas u Grčkoj za naše košarkaše počinje kvalifikacijski turnir za plasman na Olimpijske igre. Naša reprezentacija smještena je u skupinu A zajedno sa Slovenijom i Novim Zelandom. Upravo će Slovenci predvođeni Dončićem i ostatkom ekipe biti prvi protivnik našima, večeras u Pireju.

Uoči večerašnjeg početka kvalifikacija, iz Grčke nam se javio Toni Nakić:

Dolazimo na turnir na mala vrata, ali imamo svoja očekivanja. Znamo da se možemo potući sa svima. Očekuje nas Slovenija, jedan od favorita po Fibinom poretku na sva četiri kvalifikacijska turnira. Oni i Grci su smješteni na prve dvije pozicije, tako da neće biti lako. Predvodit će ih Dončić koji je umoran, ozlijeđen, jedan od najboljih igrača na svijetu. U toj ćemo utakmici vidjeti gdje smo i možemo li se boriti za Olimpijske igre. Što se tiče Novog Zelanda, o njima još ne razmišljamo, ali svakako će biti teško odigrati dvije utakmice u manje od 24 sata, s tim da će njima to biti prva utakmica.

Foto: HKS

Dvoboj Hrvatske i Slovenija igra se večeras od 20:00 uz prijenos na RTL 2. Već sutra od 16:30 h, naši će igrati protiv Novog Zelanda.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime