Boćari Šibenika pobijedili i splitsku Nadu

0
377

Boćari Šibenika došli su do nove, treće uzastopne i četvrte u premijernoj sezoni u 2. HBL srednja Dalmacija. Danas su u dvorani Bribirskih knezova svladali ekipu splitske Nade s 15:9.

Dvoboj su otvorili Dean Arambaša i Ivan Žuljević u pojedinačnoj igri, Arambaša je slavio s 13:2. U drugom pojedinačnom dvoboju Zlatko Celić je s 9:7 svladao Matu Kesića s 9:7 za prednost Šibenika 4:0.

U igri klasičnih parova šibenski trojac Vulinović, A. Gatara i Petković svladali su Radoševića i Kunčića sa 7:6. U klasičnim trojkama Rakić, D. Gatara i i Ledenko su poraženi 7:8 od trojca Palaversa, Aničić, Berkov.

U brzinskom izbijanju Ante Gatara imao je 31 od 41 pogođenih, Adrian Begić 28 od 45 za nova dva poena Šibenika. U preciznom izbijanju Dean Arambaša je poražen od Daria Radoševića 3:11, dok je Zlatko Celić s 19:13 pobijedio Gabrijela Lorenta Perkova.

Brzinske štafete donijele su dvoboj dvojca Rakić i Gatara protiv Begića i Klinčića, šibenski dvojac imao je 33 od 46, gosti 34 od 54. U izbijanju u krug Zlatko Celić je remizirao s Lorentom Perkovom 27:27.

Klasični parovi donijeli su nove poene Šibeniku. Dean Arambaša i Jakov Petković su svladali Kesića, Klinčića i Franića s 11:6. Vulinović Zlatan, Vidović i Rakić su s 5:11 poraženi od dvojca Radošević i Žuljević. Pobjedu Šibeniku su donijeli D. Gatara i Marin koji su 13:1 svladali Palaversu, Režića i Begića.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime