Druga večer turnira u Bilicama, Bilice uvjerljive protiv Budimir Montaže

0
499

Sinoć je u Bilicama na igralištu u Stublju, održana druga večer turnira IMC. Odigrano je šest susreta, tri seniorska dvoboja i tri susreta mladih nada. U nastavku donosimo rezultate sinoćnjih utakmica i najavu večerašnje treće večeri turnira.

U prvom susretu ekipa Zelena Nada je s 4:0 porazila ekipu GAKA. Trostruki strijelac bio je Labor te jednom Nakić. Ekipe Autsajdera i Mali Japan Ražine odigrale su 1:1. Strijelci su bili Slavica odnosno Vukičević. Treći susret mladih nada odigrali su Sikire i Garga. Sikire su s visokih 7:0 pobijedile. Perić je tri puta pogodio mrežu, dva puta Erak te jednom Ukas i Kartelo.

U seniorskoj dijelu, Votka i To je s 2:1 porazila ekipu Čista Velika. Dvostruki strijelac bio je Kartelo, dok je za goste pogodio Pešić. Domaćin turnira, ekipa Bilica je s 4:1 pobijedila Budimir Montažu. Dvostruki strijelac bio je Ćaleta te po jednom Gatara i Slavica. Čuklin je bio jedini strijelac za Montažere. U posljednjem dvoboj golom Santina Jurišića ekipa Piramatovaca je pobijedila Čuvelu Rolu 1:0.

Večeras su na rasporedu četiri susreta mladih nada i jedan seniorski dvoboj.

20:10h Peščanici – Vinova loza
20:35h FC Limun – Zagora 1
21:00h Dizelaši – Bakreni Rest Bava
21:25h Pirja – NK Novo naselje
22:00h Fizičari – Napredni ustanak

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime