Duje Maretić: Važna utakmica za obje ekipe, ovo je trebao biti derbi

0
109

Sutra je na rasporedu 6. kolo 1. HMNL, a ono je trebalo donijeti derbi dvije ponajbolje ekipe na papiru, Šibenika i Rijeke, kojima su mnogi prognozirali borbu za prvo mjesto. Nakon pet kola, gosti su vodeća ekipa na tablici sa maksimalnih 15 bodova, dok su narančasti peti sa šest bodova, pa su sve dalje od utrke za prvo mjesto.

Uoči najave s trenerom Teom Strunjom, donosimo očekivanja iz gostujućeg tabora, od trenera Duje Maretića. Za naš je portal izjavio:

Što se tiče ligaškog učinka, mislim da možemo biti prezadovoljni, imamo sve pobjede, malo primljenih pogodaka tako da s te strane smo zadovoljni. U kupu smo također ostvarili prolaz u osminu finalu i sada nam slijedi teško gostovanje u Šibeniku na kultnom Baldekinu.

Moja očekivanja, ali vjerojatno i Šibenika su bila da će obje ekipe voditi bitku za prvo mjesto. Nažalost, Šibenik ima tri poraza u pet utakmica. Sigurno da je ova utakmica jako važna kako nama tako i njima, mislim da će ona u mnogo toga odrediti smjer za oba kluba. Isto tako, znam koliko je u Šibeniku nezgodna situacija, koliko su dobri kao domaćini. Od svojih igrača očekujem isti pristup kao i dosad i da idemo na pobjedu. Svi smo na broju i kompletni dolazimo na Baldekin.

Foto: HMNK Rijeka

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime