Plivači Šibenika sudjelovali na Plivatonu Regije 1

0
882

Seriju Regionalnih prvenstava u 25m bazenima zatvorili su početnici koji su nastupili na splitskom Poljudu ovu subotu na Plivatonu Regije 1.

Na natjecanju je nastupilo 7 plivačica i plivača PK Šibenik. U ženskoj konkurenciji nastupila je Klara Pilipac dok su u muškoj konkurenciji plivali Bruno Morić, Grgo Radnić, Gabriel Dražić, Matej Mikulandra, Ante Paladin Božo Dodig.

Program natjecanja sastojao se od šest pojedinačnih i jednom štafetnom disciplinom. Najuspješniji natjecatelj bio je Grgo Radnić s osvojene tri medalje. U disciplini 50 slobodno Grgo je bio srebrni, dok je u disciplini 100 mješovito i 50 leptir osvojio brončane medalje. Kolekciju medalja popunio je Ante Paladin osvojivši zlato u disciplini 50 prsno. Odlična je bila i štafeta koja ostvarila drugo vrijeme ali je nažalost zbog nesmotrenosti diskvalificirana. U štafeti su nastupili Radnić, Dodig, Mikulandra i Paladin.

Od ostalih rezultata izdvojit ćemo 4. mjesta Bože Dodiga na 50 leđno i Klare Pilipac na 100 mješovito. Dok su početnici nastupali na Plivatonu u Splitu naši stariji plivači su nastupili u Zagrebu na HEP mitingu koji je okupio 430 plivačica i plivača iz Hrvatske, Srbije , Slovenije, Austrije i Mađarske. Josip Bepo Srzić i Matej Vukičević su došli do svojih najboljih rezultata u 50m bazenima dok je najuspješniji bio Toni Slavica koji se penjao na postolje u svim isplivanim trkama. Izdvojit ćemo discipline 400 mješovito i 100 prsno u kojima je uz zlata isplivao normu za nastup na Europskom juniorskom prvenstvu koje će održati u srpnju u Bukureštu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime