Toni Slavica osvojio tri medalje, Josip Bepo Srzić dvije bronce, Galić srebro

0
72

Nakon natjecateljske pauze od tri mjeseca mlađi juniori, juniori i seniori PK Šibenik nastupili su na Zagreb Openu. HEP miting koji je organizirao PK Dubrava iz Zagreba označio je početak natjecateljske sezone u 50 m bazenima. Prvo izdanje ovog natjecanja okupilo je 410 natjecatelja iz 5 zemalja i 43 kluba. Za PK Šibenik nastupilo je 6 plivača: Stipe Bumber i Toni Slavica natjecali su se u općoj konkurenciji. Matej Vukičević, Šimun i Josip Bepo Srzić, Mauro Galić i Daniel Bušac natjecali su se u mlađe juniorskoj konkurenciji.

Natjecanja je održano u 4 dijela kroz dva dana. Ujutro su se plivale kvalifikacije i finala za mlađe juniore, a popodne A i B finala za opću i juniorsku konkurenciju. Najuspješniji plivač Šibenika bio je Toni Slavica koji je osvojio dva zlata u svojim najboljim disciplinama 200 i 400 mješovito. Treću medalju Toni je osvojio u disciplini 200 leđno. Dvije medalje, i to brončanog sjaja osvojio je Josip Bepo Srzić u disciplinama 200 mješovito i 50 prsno. Za komplet medalja pobrinuo se Mauro Galić koji je osvojio srebro u disciplini 100 leptir.

Ovaj miting ponudio je kvalitetno natjecanja s međunarodnom konkurencijom. Iako je termin samog natjecanja mogao biti adekvatniji s obzirom na natjecateljsku pauzu. Uz to već idućeg tjedna očekuje ih nastup na Grand Prix Victoria Primorje za iste dobne kategorije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime